Lego DOTS ile Yaratıcı Çocuklar

Lego Dots İle Yaratıcı Çocuklar

Lego DOTS Türkiye’de. Robokids Lego’nun yeni konsepti Lego DOTS’u Türkiye’de satmaya başlayan ilk firmalardan biri oldu.  LEGO® DOTS setleri ile yaratıcılık ve eğlence dolu renkli bir dünyaya dalmaya hazır mısınız? Çocuklarımızın lego mantığı ile tekrar tekrar monte edebilecekleri, tasarlayabilecekleri ve süsleyebilecekleri bileklikler veya oda dekor eşyaları ile hem çok eğlenecekler hem de kendilerine güzel aksesuarlar yaratacaklar. Çocuklarımızın 21. Yüzyıl becerilerini arttıracak yaratıcılıklarını geliştirecek Lego Dot setleri ile kendilerini ifade etmenin farklı yollarını keşfedebilirler. Bu setlerdeki tek sınır çocuklarınızın hayal gücü. Çocuklar hayal güçlerini kullanarak sınırsız tasarımlar yaparken tasarımlarını istediği zaman bozup istediği zaman yeniden tasarlayabilir. Giyilebilir ve tekrar tekrar inşa edilebilir Lego Dotslar çocuklar tarafından çok sevilecek. Eğlenceli emojoli ürünler ile bileklikler, kalem kapları, mücevher stantları tasarlayabilirsiniz.


DOTS 6 yaşından büyük çocuklar için önerilir ve odalarının ve tüm okul malzemelerini özelleştirmek ve süslemek için harika bir araçtır. Lego Dots konsepti, ABD, Çin ve Almanya'da 10.800 ebeveyn ve 7.200 çocukla yapılan bir anketten geldi. Sonuçlar, çocukların daha kişiselleştirilmiş oyun biçimleri aradıklarını ve kendi kişiliklerini ifade edebilmeleri için bir çıkış yeri istediğini belirtti. Bu nedenle, sanatçının o anda nasıl hissettiğine bağlı olarak sonsuz bir şekilde yeniden düzenlenebilen DOTS konsepti meydana çıktı.

 

Lego DOTS Bileklik

Çocuklar kendi yaratıcılıklarını kullanıp onları birde giymeye bayılacaklar. Lego DOTS bilekliler farklı şekilleri ile çocuklarımız için ilham kaynağı olacak. Desenini seç yaratıcılığını kullan ve harika tasarımlar yap. Renkli muhabbet kuşları, gökkuşağı, tek boynuzlu at, sevimli hayvanlar konseptleri ile birbirinden farklı tasarımlar yapabilirsiniz.  Seçtiğin renkteki bilekliği düz bir zemine yerleştir ve renkli parçaları takarak harika tasarımlar yarat. Paketi esin kaynağı olarak kullanabilirsin ya da kendi özgün eğlenceli desenlerini oluşturabilirsin.  Tasarımını koluna tak ve istediğin zaman tasarımını değiştir

Lego DOTS Fiyat

Bu harika tasarımların fiyatları nedir diye merak mı ediyorsun? Harika bilekliklere sahip olman için 39,90 TL’lik fiyatlar karşımıza çıkıyor. Diğer Lego DOT ürünleri ise 39,90 TL’den 149,90 TL’ye kadar fiyatlar ile Türkiye’de satışa sunulmuş durumda. Sizde Lego DOTS satın almak istiyorsanız isterseniz internet sitemizden isterseniz mağazalarımızdan en uygun fiyat garantisi ile satın alabilirsiniz.

Alışveriş Sepetim

ShopPHP | v5