Lego Trolls İle Farklı Müzkleri Keşfedin

Lego Troll

DreamWorks Animation’ın  Yeni Troller Dünya Turu filmini esin alarak tasarlanmış, aşırı derecede müzik ve arkadaşlık içeren setlerle çocuklar kendilerini hayal güçlerini zorlayan maceralar içerisinde kendilerini buluyor.

Sizlerde Poppy ve Branch’ın bu muhteşem müzik yolculuğuna katılmak ister misiniz?  Sizde Funk, Country, Techno, Klasik,Pop ve Rock topraklarında müzikal bir yolculuğa hazır olun. Diğer yandan Rock City Trolls lideri Queen Barb ise diğer tüm Troll müziklerini susturmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır. Peki sizde Poppy ve Branch ile Queen Barb’ı durdurmaya hazır mısınız? Onlara yardım edip müziği kurtarabilirsiniz.

Poppy ve Branch’in harika kötünden, su altındaki Techno dünyasından ve Rock City’in volkanik ülkesinden esinlenerek sizde bu harika LEGO setleri ile Trolls World Tour’dan harika sahneler oluşturabilirsiniz. Lego’nun Trolls minifigürleri ve aksesuarları ile harika hikayeler oluşturabilir yaratıcı oyunlar oynayabilirsiniz. Bu muhteşem setler çocukların eğlenmelerinin yanı sora ince motor becerileri, mantık ve yaratıcılıklarının gelişmesi için harika kaynaklardır.

Bu setler ile için çocuklarımız en sevdiği film sahnelerini yeniden oluşturabildiği gibi kendi Troll maceralarını oluşturabilir bu maceralar için harika sahnelerde kendilerini geliştirebilirler. Çocuklarımızın yaratıcılıklarını geliştirmeleri için harika lego setleri birbirinden muhteşem konseptleri ile vitrinlerde yerini almaya devam ediyor.

Alışveriş Sepetim

ShopPHP | v5