Harika Kanatlar Oyuncak

Tüm çocukların keyifle ve heyecanla izlediği popüler çizgi film animasyonlarından birisi olan Harika Kanatlar artık Robokids farkı ile sizlerle. Birbirinden farklı karakterlerden oluşan harika kanatlar hızlı uçaklardan kolayca robotlara dönüşebiliyor. Çizgi filmi seyrederken hayallerini kurdukları Harika Kanatlar artık figürlerle hemen yanı başlarında. Her bölümde Dünya’nın farklı bir ülkesine giderek hem çocuklara Dünya’nın farklı ülkelerini ve kültürlerini öğreten animasyon çocuklara yardım etme, dostluk, sözünde durma ve güven gibi duyguları kazanmalarına da destek olur.

Çizgi filmin asıl konusu Dünya’nın farklı ülkelerine gitmesi gereken paketlerin zamanında ilgili yere ulaşması. Cesaretli robot kahramanlar hem paketleri zamanında yetiştiriyorlar hem de yaşanan problemli bir konuyu çözüme kavuşturuyorlar.

Harika Kanatlar muhteşem bir ekip. Kırmızı renkli baş kahraman Jett, onun kurtarma helikopteri olan arkadaşı pembe renkli arkadaşı Dizzy, tamir yapabilen diğer arkadaşları Donnie paketlerin çocuklara zamanında ulaşması için çalışan kahramanlar. Akrobatik hareketler ve yarışlar ile gökyüzünde uçmaya bayılan Jerome, polis görevini üstlenen Paul diğer ekibin üyeleri. Bello ve Albert gibi farklı karakterlerde ekibe güç katıyor

Çocuklar bu oyuncaklar ile hayallerine dokunabiliyor, sevdikleri karakterleri ellerinde canlandırarak el ve kas becerilerini geliştiriyorlar. Harika Kanatlar her zaman tam vaktinde. Sizde şimdi siparişinizi verin en hızlı kargo ile tam vaktinde Robokids farkı ile istediğiniz adrese gelsin. Harika Kanatlar Oyuncaklar En ucuz fiyatlar ile Robokids’te. İster Harika kanatlar tekli setler ister 2’li ya da 4’lü.

Alışveriş Sepetim

ShopPHP | v5